Heb jij het juiste materiaal voor de job?

Doe mee en win !

Vul je code in en zie direct wat je wint!

Email is mandatory

Verplicht veld

Server unavailable, please reload this page.


* Marketing consent
Wavin BE wil graag uw toestemming vragen om uw persoonlijke gegevens te verzamelen om te kijken welke aanbiedingen van Wavin-promoties voor u interessant kunnen zijn. Uw gegevens worden opgeslagen binnen de Europese Unie volgens de algemene verordening gegevensbescherming. Het wordt alleen gebruikt door Wavin en zijn third party marketing contracts om de services van Wavin te ondersteunen voor jou en zal niet worden gedeeld voor enig ander doel. De gegevens die met deze toestemming worden verzameld, worden na drie jaar verwijderd. Je kunt je inschrijvingen op elk gewenst moment beheren of je toestemming intrekken via een link in de e-mails.

Doe mee en Win!

Switch Gear - Heb jij het juiste materiaal om de klus te klaren? Switch naar Wavin en je bent klaar voor elke klus!

Haal je Switch Gear voucher code op bij een deelnemende groothandel om deel te nemen aan de Wavin Gear Up competitie en win mooie prijzen.

De prijs van deze week

Win Switch Gear prijzen!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Tijdens de Switch Gear weken verloot Wavin elke week een weekprijs onder alle deelnemers. Om jouw kans te vergroten kun je elke week extra codes registreren.

Registreer extra codes

Evenementen tijdens de Switch Gear weken

Bezoek Wavin tijdens de volgende events

16 Okt. - Lambrechts beurs Genk
26 Okt. - Kaaievent Antwerpen

Gear Up with Wavin

  • Gear Up met Wavin

  • Gear Up - Wavin Tigris

  • Gear Up with Wavin - Win great gear!

  • Gear Up with Wavin

Weekprijswinnaar

De weekprijswinnaar van deze week is:

Elke week maken wij hier de weekprijswinnaar bekend.

Altijd op de hoogte!

Volg Wavin via social media en blijf op de hoogte van Gear Up en meer Wavin nieuws

De 10 redenen om loodgieter te worden!

UNETO-VNI geeft aan dat er jaarlijks een tekort is van 800 loodgieters. Wij snappen daar niets van, want loodgieters worden zeer gewaardeerd en het beroep kent zoveel voordelen. En blijkbaar is het een wereldwijd probleem. Alleen al in Amerika zijn er 200.000 vacatures! Daarom heeft Wavin heeft onlangs via Twitter wat onderzoek gedaan naar de redenen waarom de jeugd juist wel voor het beroep van loodgieter zou moeten kiezen. We kregen veel leuke en nuttige reacties en we delen graag onze top 10.

Lees meer

Blijf scherp.

Met de maandelijkse nieuwsbrief van Wavin ben je altijd goed voorbereid op de nieuwste uitdagingen in de installatiebranche.

Blijf scherp.

Met de maandelijkse nieuwsbrief van Wavin ben je altijd goed voorbereid op de nieuwste uitdagingen in de installatiebranche.

email verplicht

email adres verplicht

Bedankt.

Onze nieuwsbrief verschijnt iedere eerste maandag van de maand. We wensen je veel leesplezier.

Vind de dichtstbijzijnde groothandel

Not found, please try again.

Wavin topproducten

Wavin Tigris K1

Tigris K1 fittingen zijn gemaakt van hoogwaardig, zeer slagvast PPSU. Dit materiaal is bestand tegen hoge temperaturen. Dankzij de gepatenteerde voorgevormde neus maakt u een betrouwbare verbinding met minimale insteekkracht. Daarnaast heeft Tigris K1 nog veel meer slimme features.

Wavin Tigris K1

Wavin Tigris M1

De uitzonderlijk sterke Tigris M1 verbindingen zijn gemaakt van vertind messing. Naast de standaardverbindingen, biedt Tigris M1 diverse specialistische producten. Voor circulatiesystemen heeft Wavin een aantal specifieke fittingen om de retourleiding in de toevoerleiding te leggen. Zo profiteert u van minder warmteverlies en minder leidingwerk in het gebouw.

Wavin Tigris M1