Gear Up

De rigtige stumper til jobbet?

John møder Ronnie, der endnu ikke er skiftet til Wavin.

Det skal John nu nok få sat skik på i årets Gear Up!

Gear Up konkurrencen er slut!

Vi har ikke flere præmier på højkant, men du kan altid følge med i vores nyheder gennem vores nyhedsbrev, på Facebook eller på LinkedIn.

Tilmeld dig her


Indtast venligst fornavn

Indtast venligst efternavn

Indtast venligst emailadresse

Vælg venligst din job titel

Indtast venligst firmanavn

Server unavailable, please reload this page.

*Obligatoriske felter
Samtykkeerklæring
Når du deltager i Gear Up konkurrencen giver du dit samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet kan på ethvert tidspunkt afmeldes igen. Samtidig giver du dit samtykke til, at vi indsamler dine personlige oplysninger. Dine data vil blive opbevaret i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning. Den bruges kun af Wavin og dets tredjeparts marketing samarbejdspartner for at imødekomme Wavins tjenester til dig og vil ikke blive delt til andre formål. De data, der indsamles med dette samtykke, slettes efter 3 år. Du kan til enhver tid administrere dine abonnementer eller trække din tilladelse tilbage.
Thank you!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vestibulum felis vitae diam iaculis tincidunt. Ut iaculis, diam consequat ornare tincidunt, dui enim tincidunt sem, et sollicitudin velit ex ac justo.

Facebook

Skift til Wavin

Vi ved, at rigtig mange installatører allerede bruger vores produkter, netop fordi, de kommer med en indbygget tryghed og sikkerhed. Der er ganske enkelt styr på stumperne, det hele passer sammen, det er tæt, og det går hurtigt!

Hvis du endnu ikke har skiftet til Wavins Calefa eller Tigris, så kig med, når John viser Ronnie vores produkter.

John er Super Social Du kan altid følge med i nye produkter, tips & tricks, inpirerende cases og meget mere på vores sociale medier.

Kig med, når John viser Ronnie, hvordan det virkelig skal gøres!

  • Gear Up med Wavin og vind fede præmier!

  • Gear Up med Wavin og vind fede præmier!

  • Følg vores video guides på YouTube

  • Calefa fjernvarmeunit - til både direkte og indirekte fjernvarme!

Har du mødt Calefa?

Vores fjernvarmeunits med masser af karakter - og elektronisk styring!

Calefa er en smal sag med et taljemål på kun 21 cm. Vores moderne fjernvarmeunits med elektronisk styring - og til både direkte og indirekte fjernvarme - er lige så smuk indvendig som udvendig. Og så fylder den mindre end lidt i et helt almindeligt standard kosteskab.

Calefa er innovativ konstruktion og design, energirigtighed og meget høj kvalitet i flot og stilren isolering.

Læs mere om Calefa

Wavin Tigris K1 og M1

Tigris K1 fittings i plast og er en del af en bred portefølje af løsninger til transport af brugsvand inde bygningen. Med rørsystemerne Alupex, Pex One, Wafix PP og Asto viser vi standarden inden for sikre og innovative løsninger, der er nemme at installere.

Wavin Tigris K1

Tigris M1 presfittings i metal bygger på kendt teknologi, der sammen med små detaljer giver et robust system, der er nemt at installere. Vores omfattende sortiment giver mulighed for at skræddersy løsningen, så den passer til dit aktuelle behov – og så er nem, hurtig og sikker installation altid i højsædet.

Wavin Tigris M1

Intern Salg VVS

89 63 62 59

Teknisk Support

89 63 62 55